ADO Den Haag start trainingskamp in het Spaanse Alhaurín el Grande

ADO Den Haag is dinsdag gestart met het trainingskamp in het Zuid-Spaanse Alhaurín el Grande. De selectie van trainer Darije Kalezic verblijft daar deze week om zich voor te bereiden op de zware en belangrijke tweede helft van de competitie.

ADO Den Haag had in de ochtenduren nog een training afgewerkt in Rijswijk en na een lunch vertrok het gezelschap vanaf het Bingoal Stadion richting Schiphol. Na enige vertraging werd koers gezet richting Malaga in Zuid-Spanje. Naast het wat latere vertrek had de ploeg ook nog de pech wat later aan te komen in het hotel omdat de chauffeur van de Spaans bus een afslag had gemist.

Omdat de aankomst later was dan gepland, werd besloten om de ochtendtraining ook een uurtje later aan te vangen. De locatie was voor ADO Den Haag niet helemaal nieuw, want al eerder werd hier een trainingskamp belegd. Op het veld, pal gelegen naast het hotel, vond de eerste training plaats, bestaande uit twee onderdelen. Een circuittraining was het eerste onderdeel, gevolgd door pass- en trapoefeningen, met ook afwerkvormen.

In de middag stond om vier uur een tweede training op het programma. Het werd een pittige training met sprintwerk, gevolgd door een positiespel met vier teams en een partijspel over het gehele veld. Als toetje waren er nog diverse lopen op het programma. Kortom een pittige middagtraining.

(Bron & foto’s: ADO Den Haag)

ADO TV maakte de volgende samenvatting van de eerste dag op het trainingskamp in Alhuarín el Grande.

Lees verder