ADO Den Haag op trainingskamp in Alhaurín el Grande (2)

Op de derde dag van het trainingskamp van ADO Den Haag werd er in de ochtenduren getraind op het veld naast het hotel en in de middag stond als teambuildingsactiviteit Footgolf op het programma. ADO Den Haag heeft op haar website een uitgebreid verslag opgenomen. Lees hieronder meer!

De training van de ochtend bestond uit een lichte krachttraining en diverse oefenvormen. Een rustige training, na de pittige van een dag eerder. Ook na het officiële gedeelte van de training bleven de spelers nog even op het veld hangen. Er werd ‘gesleuteld’ aan het nemen van vrije trappen (Van Mieghem, Hamdaoui, Sürmeli en Komljenovic) of een balletje hooggehouden door met name de jongere spelers.

ADO Den Haag TV maakte ook op deze dag weer opnamen. Om te beginnen met de ochtendtraining.

Footgolf Cup

In de middag een teambuildingsactiviteit in de vorm van Footgolf. Er werden acht teams gevormd van vijf man, bestaande uit oudere en jongere spelers en stafleden. Een ingenieuze puntentelling moest de winnaars aanwijzen.

De aftrap van de strijd om de Footgolf Cup werd – na de nodige instructie – verricht door Henk Veerman, de topscorer van de ploeg. Langzaam aan liet ook de zon in Zuid-Spanje zich weer zien, na een bewolkte ochtend.

Na de telling konden de winnende teams bekend gemaakt worden. Dat waren de teams van Tim Coremans en Daniel Granli. De bus bracht de selectie vervolgens weer terug bij het hotel in Alhaurín el Grande.

(Bron & foto’s: ADO Den Haag)

Maar ook het Footgolf werd nauwlettend geregistreerd door ADO TV

 

 

Lees verder