RKDEO-selectie belegt vanaf volgend weekend trainingskamp in Sevilla

Na een succesvolle eerste seizoenshelft zullen RKDEO 1 en 2 zich voorbereiden op de start van het tweede gedeelte. De competitie wordt hervat op 20 januari. Voor RKDEO 1 gelijk met een absolute kraker als koploper Forum Sport op bezoek komt.

Omdat het verschil tussen beide ploegen maar één punt is, met nog twee wedstrijden te gaan in de eerste periode, gaat het in deze wedstrijd nadrukkelijk ook om de periodetitel.

Als onderdeel van de voorbereiding wordt er een trainingskamp van vier dagen in het Zuid-Spaanse Sevilla belegd, van zaterdag 13 tot en met dinsdag 16 januari. Ter plekke worden er door beide teams oefenwedstrijden gespeeld tegen Spaanse tegenstanders (op zaterdag), wordt er getraind, maar is er ook tijd voor teambuildingsactiviteiten en het ontdekken van de stad. Naast spelers en staf zullen ook supporters en sponsoren de reis naar Sevilla meemaken en de groep zal bestaan uit maar liefst 63 personen.

Financiering

De selectie heeft in de afgelopen maanden diverse activiteiten opgezet, waarmee inkomsten zijn gerealiseerd. Daarnaast betaalt de vereniging een deel mee en is er vanuit iedere deelnemer een eigen bijdrage. Om de kosten van dit trainingskamp compleet afgedekt te krijgen, zijn er sponsoren die een financiële bijdrage leveren. Zonder deze sponsoren zou dit trainingskamp niet georganiseerd kunnen worden. Het betreft Opgewekt Energie, Vietech, Eigendom Verzekeringen, Vermogen in Balans, MyClubStars, Geers Zonwering, TiM Fysiotherapie, Brouwer Tours en 2ResetU (Cindy Vurens).

 

Lees verder