sc Monster klopt BOL op trainingskamp in Barcelona

sc Monster bereidt zich voor op de tweede seizoenshelft in het Spaanse Barcelona. De ploeg van trainer Marc Dijkhuizen (foto) speelde vandaag een oefenwedstrijd tegen BOL uit Noord-Holland en won met 3-1.

Na een half uur speler kwamen de Westlanders op achterstand, maar al snel wist Thijme van der Arend na een fraaie aanval de gelijkmaker te scoren: 1-1. Die stand staat ook op het scorebord bij de rust.

Afstand

Binnen een kwartier na rust wist sc Monster afstand te nemen van BOL. In de negende minuut van de tweede helft maakte Youri Riepe het koelbloedig af na een snelle omschakeling: 2-1. Vier minuten later kon sc Monster weer juichen. Nu was het Jurgen Warbout, die – na goed voorbereidend werk van Jan Verduijn en Kiryll Slutsky – het karwei afmaakte: 3-1.

Kansen

Daarna beheerste sc Monster de wedstrijd en kreeg kansen op meer. Jurgen Warbout miste een grote kans na geweldig voorbereidend werk van Youri Riepe en Patrick van Dijk. Een kopbal van Vince Franken werd fraai door de doelman BOL van de lijn gehaald en tenslotte schoot Thijme van der Arend in kansrijke positie tegen de doelman op.

Sc Monster liet geen steek vallen en klopte de Vierde Divisionist BOL in een sportieve wedstrijd knap met 3-1.