WIK op trainingskamp op Gran Canaria (2)

Op de tweede dag van het trainingskamp van vijfdeklasser WIK op Gran Canaria stond een training op het programma. Niet pal aan de overkant van het hotel op de Campo, maar in het sfeervolle stadionnetje El Tablero.

Trainingskampen.nl had de bus keurig geregeld, die de WIK-selectie naar El Tablero had gebracht. Voor sommige spelers was het de eerste dag ‘wat later’ geworden, maar iedereen stond weer fris (!) klaar om de training onder leiding van trainer Geoffrey van Loenen te starten.

De warming-up bestond uit wat loopwerk, een reactie-oefening, drie tegen drie partijtjes.

De begeleiding keek toe, staand langs het veld, zittend in de dug-out of genietend van een drankje op het terrasje van het stadion.

Terwijl de groep begon aan een partijspel, nam trainer Geoffrey van Loenen telkens drie spelers apart om elke speler één voor één een sprint- en conditionele oefenvorm te laten uitvoeren. De één pakte dat goed op, de ander stortte even ter aarde na de oefening.

Na de training met de bus naar het hotel. In plaats van eerst de lunch te gebruiken, koos het WIK-gezelschap ervoor om eerste naar de wedstrijd tussen GDA en ODB te gaan kijken op Campo I, dat pal aan de overkant van het hotel van WIK ligt. ‘Oude bekenden ontmoeten elkaar in de zon op Gran Canaria’. Iedereen was het erover eens, het is hier prima toeven de berichten over de kou horend in Nederland!

Mede mogelijk gemaakt door:

Lees verder