DSO trekt voor volgend seizoen doelman Jack Morauw aan

Vierde Divisionist DSO heeft voor volgend seizoen doelman Jack Morauw (foto) aangetrokken. De 22-jarige Scheveninger is momenteel aan zijn tweede seizoen bij Duindorp SV bezig.

Daarvoor kwam hij uit voor de jeugd bij ADO Den Haag en heeft bij de profclub ook mogen proeven aan het niveau van het eerste elftal. Vervolgens maakte Jack Morauw de overstap naar Westlandia om daar twee seizoenen voor uit te komen. Met ingang van het nieuwe seizoen maakt Morauw, die samen met zijn broer als ZZP’er werkt in de waterpompen-branche, zijn opwachting bij DSO.

,,Ik kijk er enorm naar uit”, reageert Jack Morauw. ,,DSO is een mooie ambitieuze vereniging waarvan ik uiteraard hoop dat ze zich op Vierde Divisie gaan handhaven. Mocht dit niet het geval zijn, dan kom ik in ieder geval naar hen toe. Afspraak is afspraak.”

Vertrouwen

,,Daar komt bij dat DSO vanaf het eerste gesprek vertrouwen in mij heeft uitgesproken”, vervolgt Jack Morauw. ,,Ik vind het belangrijk dat ik word gewaardeerd en dat mensen mij graag bij een club willen hebben. Wat voor soort doelman ik ben? Ik houd van meevoetballen en verzorgd voetbal. Tevens schroom ik er niet voor om af en toe dan in de opbouw een risicootje te nemen. Dat is een stijl die ik gaaf vind.”

Lees verder