Oefenvoetbal: sc Monster ruim langs sv Honselersdijk, Westlandia (za) in balans met CWO

Op dinsdagavond werden diverse oefenduels afgelast. In het Westland werd wel volop gespeeld. sv Honselersdijk moest haar meerdere erkennen in Sportclub Monster. De zaterdagtak van Westlandia kon de winst niet pakken in het duel met CWO. De O23 van de Naaldwijkers verloor van Scheveningen 2.

sv Honselersdijk – Sportclub Monster

In het duel van drie keer dertig minuten nam sv Honselersdijk in het eerste deel een 2-0 voorsprong door treffers van Tom van Veen en Lars Ammerlaan. Het tweede gedeelte van het duel was volledig voor de bezoekers, die door treffers van Jordi van Maanen, Keke Stam, Kirill Slutsky en Bink de Brabander op een 2-4 voorsprong kwamen. In het laatste half uur maakte Sportclub Monster het karwei vakkundig af. Stan van der Bos en Thijme van der Arend bepaalden de eindstand 2-6.

Westlandia (za) – CWO

Op Sportpark De Hoge Bomen oefende de zaterdagafdeling van Westlandia tegen CWO. De rust werd bereikt met een 1-1 stand op het scorebord. Na de thee konden beide teams nog een keer het net vinden: 2-2. Timothy Le Duc scoorde namens Westlandia in de eerste helft en Tim van der Voort was na rust trefzeker voor de mannen van trainer Theo Verbeek.

Westlandia O23 – Scheveningen 2

Vlak voor rust kwam de Haagse ploeg op een 0-1 voorsprong door een treffer van David Kappel (foto). Met bijna een kwartier gespeeld in de tweede helft kwam de thuisploeg op gelijke hoogte dankzij Jayden Luiten. In de 84e minuut besliste Scheveningen 2 het duel alsnog in haar voordeel. Paul Nistor tekende voor de 1-2.