RKDEO op trainingskamp in Sevilla (4 en slot)

Op dag vier vond ook de terugreis plaats van de selectie van RKDEO van het trainingskamp in Sevilla. Terug naar het koude Holland. ’s Morgens uitchecken in het hotel en wandelen naar het stadion van Real Betis en verder vrij. Rond de klok van zes uur ging het gezelschap richting vliegveld voor de terugreis.

Tekst & foto’s: Sander de Hollander

Na het ontbijt was het tijd om uit te checken en alle bagage in een afgesloten ruimte in het hotel te zetten. Daarna gingen alle spelers en de meeste sponsoren wandelend naar het stadion van Real Betis, ongeveer een uurtje lopen. Na de wandeling werden we opgewacht door een prima sprekende Engelse gids en kregen we een filmpje te zien, langs de prijzenkast, kleedkamers, spelersgalerij en natuurlijk in de dug-out en op het veld. Een geweldige tour en een mooi stadion.

Na de stadiontour was iedereen vrij en moest zich op tijd weer melden voor de terugreis naar het koude Holland. De terugreis verliep voorspoedig en bij het landen was de sneeuw zichtbaar en moest iedereen weer een winterjas aan. In de bus richting Nootdorp bedankte Devin Krul alle deelnemers voor een goed weekend en bedankte de sponsoren die na elke naam een applaus kregen. Ook een dankwoord voor organisator/initiatiefnemer Pieter Goedbloed. Beide teams kijken met een goed gevoel terug op het trainingskamp en met vertrouwen uit naar de hervatting van de competitie. Voor de mannen van trainer Wesley Epskamp staat aanstaande zaterdag direct een kraker op het programma, koploper Forum Sport komt op bezoek in Nootdorp.

Dit trainingskamp is mede mogelijk gemaakt door de volgende bedrijven: MyclubStar, Vermogen in Balans, Opgewekt zonnepanelen, 2ResetUCindy vurens, Brouwer Company, Together in Motion, Eigendom verzekeringen, Geers Zonwering, Vietech.

 

 

Lees verder