Warming-up 4e/5e klasse: Vredenburch en Quintus spelen gestaakt duel uit

In de vierde en de vijfde klasse staat nog niet in alle poules een volledig programma op de rol. GDA en sv Erasmus nemen het in 4C op tegen staartploegen sv Madestein en Zuid West DH. Vredenburch (4D) moet nog 63 minuten aan de bak tegen Quintus.

Tekst: Roland van der Linden

4e klasse A

Voor Stompwijk’92 staat er veel op het spel in het thuisduel tegen middenmoter Nicolaas Boys. De equipe van trainer Erik van Manen staat op de twaalfde positie en kan met een zege aansluiting bij de onderkant van de middenmoot bewerkstelliggen.

4e klasse C

Koploper GDA zal op winst rekenen tegen sv Madestein, dat geen van haar acht tot nu toe gespeelde duels in winst kon omzetten. GDA heeft een punt voorsprong op ODB en DUNO en zal deze graag willen uitbreiden. sv Erasmus hoopt twee plaatsen te stijgen op de ranglijst. Daarvoor moet de formatie van vertrekkend trainer Patrick Vink het uitduel bij Zuid West DH in winst omzetten. De strijd vangt aan met nog 51 minuten op de klok en een 1-1 stand op het scorebord.

4e klasse C (zon)

Voorschoten’97 moet in eigen huis de winst pakken tegen BSM. De groengele formatie staat in het rechterrijtje en kan zich geen nederlaag veroorloven in de strijd om de plek in de subtop.

4e klasse D

In Rijswijk staat een mooi affiche op het programma. Het eerder gestaakte duel tussen Vredenburch en Quintus wordt uitgespeeld. Beide teams, die nog in de race zijn voor een hoge eindklassering, moeten nog 63 minuten de strijd met elkaar aan gaan. Vredenburch, de ploeg van trainer Remco Torken (foto), verschijnt op het veld met een 1-0 voorsprong op het scorebord.

5e klasse C

Lijstaanvoerder RAS verdedigt een 1-2 voorsprong in het duel met laagvlieger De Ster. In het gestaakte duel zijn nog 45 minuten te spelen.

 

 

 

 

Lees verder