Warming-up 3e klasse A/B: Kraker tussen Schipluiden en Graaf Willem II VAC

De ogen in 3B zullen gericht zijn op het duel tussen Schipluiden en de lijstaanvoerder. Hekkensluiter Ariston’80 krijgt bezoek van stadgenoot Full Speed. KMD wil in het spoor van de topploegen blijven en zal daarvoor Blauw-Zwart moeten verslaan

Tekst: Roland van der Linden

3e klasse A

BSC’68 heeft maar drie punten achterstand op koploper Aarlanderveen. De ploeg uit Benthuizen kan zich dus geen misstap veroorloven in de wedstrijd tegen Lugdunum, dat in de onderste regionen bivakkeert.

3e klasse B

Graaf Willem II VAC heeft een voorsprong van vier punten op achtervolger Schipluiden. De beide teams ontmoeten elkaar in Midden-Delfland. De thuisspelende ploeg van trainer Jeroen Hoefnagel (foto) moet de winst pakken om het gat met de Wassenaarders niet te groot te laten worden.

Subtopper PGS/VOGEL gaat op de Brasserskade op bezoek bij Concordia, dat de punten goed kan gebruiken. De Haagse ploeg – terug van een trainingskamp op Gran Canaria – doet nog volop mee in de strijd om promotie. Ook KMD wil zich graag meedoen om promotie. Tegen Blauw-Zwart, dat voorlaatste staat, liggen er goede kansen op drie punten.

Duindorp sv, dat ook een trainingskamp kende op Gran Canaria, moet de weg omhoog weer zien te vinden. De club van trainer Martin Abbenhuis reist naar Pijnacker om DSVP te bestrijden. DWO, dat in de gevarenzone staat, mag proberen om middenmoter HMSH te verslaan. Hekkensluiter Ariston’80 zal alles op alles zetten om stadgenoot Full Speed een nederlaag toe te brengen.

Lees verder