Semper Altius op trainingskamp in Torremolinos (1)

Het was een vroeg samenzijn van de selectie van Semper Altius op Schiphol. Om 04.15 uur was iedereen aanwezig bij vertrekhal 2. Na wat wakker makende drankjes (koffie, bruine rakkers) en wat te eten kon de groep eindelijk On Board.

Tekst: Paul Vredeling

Helaas moest het gezelschap in de wachtrij, omdat eerst de vleugels ijsvrij moesten worden gemaakt. Na 1,5 uur vertraging ging het vliegtuig dan eindelijk richting de zon. Aangekomen op het vliegveld van Malaga had een speler de pech dat zijn reistas niet was ingecheckt en dus nog op Schiphol stond. Gelukkig kon hij deze ‘s avonds op Malaga Airport ophalen. Aangekomen in hotel werd de groep opgevangen door de begeleiding van Trainingskampen.nl. Hij hield zijn praatje en zorgde ervoor dat de kamers snel in orde kwamen. Ondertussen kon Semper Altius gebruik maken van de prima lunch.

Hierna even de binnenstad verkennen om wat eten en drinken te kopen voor op de kamer. Om half drie stond de selectie klaar om te doen waar men voor gekomen was: trainen! Het leek wel of iemand het weer vanuit Nederland als bagage had meegenomen, want het was echt Nederlands herfstweer met regen en wind. Maar iedereen wilde perse doortrainen en dat is dan ook gedaan. Terug in het hotel uiteraard even bijkomen van de training, voetjes de lucht in en een koud drankje erbij. Ook waren er spelers die alvast gingen rusten voor de wedstrijd van de volgende dag.

Pubquiz

Na het diner was er de welbekende pubquiz met als notarissen: Beau, Kees en trainer Eki Korte. Na inleveren van de telefoons kwamen pittige vragen op tafel, waarbij sommigen toch echt moesten nadenken en waren er twee teams met een gelijk aantal punten. Een extra vraag dus. Wat is de exacte datum wanneer Semper Altius is opgericht?  De jury heeft na bestudering van de antwoorden één team uitgeroepen als duidelijke en terechte winnaar. Uiteraard kreeg elk team een drinkbaar prijsje, maar de winnaar een wat grotere. Na een dankwoord was het tijd om een dansje (of was het een drankje) te doen in de Klikspaan op de boulevard. Het gehele team was binnen en ineens werd het gezellig.

Een leuke tent die zelfs een lokale zanger heeft, maar had ook een zangertje laten overvliegen uit Den Haag, namelijk entertainer G.Koss. (Zijn slogan is dan ook : ‘huur je Koss dan gaan we los en ben je de volgende ochtend total loss’). Het werden een paar leuke en gezellige hossende uurtjes. Op gepaste tijd was iedereen weer in hotel.

Lees verder