Zondag 4e klasse C: Voorschoten’97 houdt BSM op gelijkspel

Op Sportpark Adegeest werd de enige wedstrijd gespeeld in de zondag vierde klasse C, die niet was afgelast. Voorschoten’97 ontving het Bennebroekse BSM en hield een punt over aan het treffen.

Alle doelpunten werden in de eerste helft gescoord. De bezoekers namen de leiding in het duel, maar zagen Voorschoten’97 door een doelpunt van Rob van de Berg op gelijke hoogte komen: 1-1. De ploeg van trainer Denis Luhulima (foto) speelde redelijk in de opbouw, maar kon te weinig grote kansen creëren.

BSM kon opnieuw de leiding nemen, maar nog voor de rust was Ferenc Merczel in staat om de 2-2 op het bord te zetten. In de tweede helft bleven verdere treffers uit. Voorschoten’97 staat na het gelijke spel nog steeds op een zevende plaats.