DSV Full Speed stelt Gino Ninaber als nieuwe hoofdtrainer aan voor volgend seizoen

De Technische Commissie van het Delftse Full Speed laat weten, dat de 34-jarige Gino Ninaber (foto) voor komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer is. Zijn ervaring in het begeleiden van jeugdige talenten bij clubs zoals DHC, sv Den Hoorn, ADO Den Haag en Excelsior Maassluis, samen met zijn recente verantwoordelijkheid voor het Onder 21-team van de Tricolores, maakt hem voor Full Speed de ideale kandidaat voor deze positie.

De aanstelling van Gino Ninaber weerspiegelt volgens Full Speed haar vastberadenheid om de club op een hoger niveau te brengen, in overeenstemming met de ambitieuze clubvisie voor de komende jaren. De focus ligt op het waarborgen van sportieve successen, het behouden van het unieke Full Speed-DNA en het creëren van een solide basis voor de eigen jeugd, die de afgelopen jaren aanzienlijk is gegroeid dankzij de toewijding vanuit de jeugdafdeling.

Mix

Met Gino Ninaber als hoofdtrainer staat optimalisatie van de selectie op korte termijn centraal. De club streeft naar het samenstellen van een kwalitatief sterke selectie voor het eerste elftal, met een evenwichtige mix van ervaren spelers en jeugdig talent. Op de lange termijn richt Full Speed zich op het verankeren van haar DNA door te blijven werken met eigen jeugd en selectiespelers, met als doel spelers voor de lange termijn aan de club te binden.

Lees verder