Marco Jalink nieuwe trainer CVV Zwervers

CVV Zwervers heeft overeenstemming bereikt met Marco Jalink (foto) om hoofdtrainer te worden in het seizoen 2024-2025. Daarmee volgt de 50-jarige Jalink de naar Nieuwenhoorn vertrekkende Rody van Hemert op. Jalink was in deze regio eerder trainer van eersteklasser sv Nootdorp.

Verder was Marco Jalink als trainer actief bij FC Dordrecht, OVV en XerxesDZB. Hij tekent bij CVV Zwervers een overeenkomst voor één jaar met een optie voor nog eens twee jaar. ,,We hebben een gedegen proces doorlopen en hebben uit de 24 sollicitanten uiteindelijk gekozen voor Marco, omdat we denken dat hij met zijn persoonlijkheid, ervaring, aanpak en bevlogenheid het best past bij de fase waarin CVV Zwervers zich bevindt. We gaan ervan uit, dat we ons dit jaar kunnen handhaven in de tweede klasse. Opdracht voor Marco is dan om Zwervers een vaste waarde te laten zijn in die klasse met een herkenbaar team en attractief voetbal”, aldus technisch manager Rob Naaktgeboren.

Jalink zelf daarover: ,,Ik heb Zwervers de afgelopen jaren gevolgd omdat ik het een mooie goed georganiseerde club vind. Om er nu hoofdtrainer te worden is dan extra bijzonder. Ik zal dan ook mijn uiterste best doen om de ambitie van deze club waar te maken.”

Lees verder