KMD heeft trainersstaf voor volgend seizoen rond, Dennis Roerade verlengt contract

KMD laat weten, dat de contracten met hoofdtrainer Dennis Roerade en zijn assistent Willem Verwoerd met een jaar zijn verlengd. Dat geldt eveneens voor trainer Edwin Canten, die het tweede elftal weer onder zijn hoede zal nemen.

Trainer Appie Chtatou is overgekomen van JO19-1 en zal samen met Patrick Reinigert, waarvan het contract ook is verlengd, het komende seizoen verantwoordelijk zijn voor de opleiding en begeleiding van de selectiespelers in O23-1. Appie Chtatou wordt hierbij tevens in de gelegenheid gesteld om als stagiair bij het eerste, met begeleiding van Dennis Roerade, de opleiding UEFA-B te volgen.

Het contract van keeperstrainer Leon van der Meer is ook verlengd. In samenwerking met Tom Middendorp (TC keepers) is hiermee verdere ontwikkeling van de keepers gewaarborgd. Johan Vogler, die jarenlang invulling heeft gegeven aan de medische verzorging van de selectiespelers, is in het nieuwe seizoen slechts op ad hoc basis beschikbaar. Daarom gaat de club op zoek naar een vervanger.

Bij de foto (van KMD) v.l.n.r.: Patrick Kriek, Dennis Roerade, Willem Verwoerd, Pieter Martens

Lees verder