Rob Gieben volgend seizoen nieuwe hoofdtrainer TAC’90

Na de aankondiging van de huidige hoofdtrainer van TAC’90, Arie van de Padt, dat hij na het einde van dit seizoen de club gaat verlaten, is het bestuur van TAC’90 in samenwerking met de technische commissie op zoek gegaan naar een geschikte kandidaat om de ambities voort te zetten. Uit de vele sollicitaties is gekozen voor Rob Gieben – foto links met rechts voorzitter Raymond Kharagjitsing – als nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen.

De club zocht een trainer, die zich kan vinden in het uitgezette beleid en verder kan bouwen aan de strategische plannen van vereniging op het voetbaltechnisch vlak, maar ook een bijdrage kan leveren aan de verenigingsontwikkeling in het algemeen. De inkt van de bekendmaking van het vertrek van Van der Padt was nog niet droog, of de sollicitaties stroomden binnen. Zeer gekwalificeerde kandidaten hadden zich aangemeld voor de vrijgekomen functie als hoofdtrainer van de selectie van TAC’90. Het bestuur is dan ook alle kandidaten zeer dankbaar voor hun interesse in de vereniging.

Selectie

Uit de diverse kandidaten is met de TC en Voetbalzaken een selectie gemaakt, waaruit Rob Gieben (62) uit Monster uit de bus is gekomen. TAC’90: ,,Wij zijn ervan overtuigd, dat Rob met zijn ervaring binnen het jeugd- en seniorenvoetbal, inhoudelijke kennis, trainerskwaliteiten, persoonlijkheid en communicatieve vaardigheden, op de juiste manier onze spelersgroep verder kan helpen in hun ontwikkeling.”

Redenen

Rob Gieben zelf: ,,Ik ken TAC’90 al vele jaren als een gezellige, warme maar ook een zeer ambitieuze en goed georganiseerde club. Voor mij meer dan voldoende redenen om de hoofdtrainer te worden van deze mooie Haagse vereniging en te mogen bijdragen aan het realiseren van de gestelde sportieve doelstellingen.”

 

 

Lees verder