Warming-up 4e/5e klasse: Fraai treffen tussen RAS en Quick Steps

Stompwijk’92 gaat in 4A het gevecht aan met Roodenburg. In 4C worden twee duels gespeeld. De middenmoters sv Loosduinen en sv Erasmus ontmoeten elkaar en sv Madestein mag proberen Quick te verslaan. Quintus zal de punten willen ophalen in 4D bij Delftasport. In de vijfde klasse springt het duel tussen topploegen RAS en Quick Steps het meest in het oog.

Tekst: Roland van der Linden

4e klasse A

Stompwijk’92 bivakkeert in de gevarenzone en kan de punten zeer goed gebruiken. Tegen middenmoter Roodenburg liggen er zeker kansen voor de Stompwijkers om de volle buit mee naar huis te nemen. Bij winst kan Stompwijk’92 weer aansluiting vinden bij de concurrenten in de strijd om een veilige plek te bemachtigen

4e klasse C

sv Erasmus staat op een zesde positie in 4C en wordt op twee punten gevolgd door sv Loosduinen, dat wel een duel meer speelde. De teams ontmoeten elkaar Sportpark Madestein. Quick gaat op bezoek bij het puntloze sv Madestein. De Haantjes staan ook in de gevarenzone dus een overwinning zou zeer welkom zijn.

4e klasse D

Rode lantaarndrager Deltasport is de tegenstander van Quintus. De formatie van trainer Ramon Hageraats (foto) mag geen misstap begaan wil het niet de aansluiting met de ploegen in de top verliezen. Quintus heeft achttien punten, maar speelde pas negen duels.

5e klasse C

RAS en Quick Steps maken de dienst uit in de vijfde klasse C. Beide teams hebben 24 punten, alleen had RAS daar een duel minder voor nodig. De belangrijke wedstrijd wordt gespeeld aan de Alberdastraat en vangt aan om 14.30 uur. Onderaan de ranglijst spelen de staartploegen onderlinge duels. In het Zuiderpark is HPSV gastheer voor Toofan, dat nog geen duel in winst kon omzetten. Even verderop mag De Ster proberen om Haagse Hout aan de zegekar te binden.

 

 

Lees verder