1e klasse C: sv Honselersdijk de gelukkige winnaar in duel met sv Nootdorp

In één van haar mindere wedstrijden van het seizoen kon sv Honselersdijk toch de volle buit pakken tegen hekkensluiter sv Nootdorp. sv Honselersdijk nestelde zich door de winst op de tweede plaats. Boven sv Nootdorp beginnen zich donkere wolken samen te pakken.

In de eerste helft opende Steyn de Bruin de score uit een fantastische pass van Vince van Hagen. sv Nootdorp drong daarna aan en kreeg twee goede kansen, maar doelman Quinten van der Helm stond op de juiste plaats. Met de 1-0 op het scorebord werd de rust bereikt.

Druk

Na de thee voerde sv Nootdorp de druk op en speelden de mannen van trainer Pim van der Hoorn (foto) slordig in balbezit. De bezoekers kregen drie kansen, maar konden niet de juiste richting vinden. Tom van Veen kreeg de bal voor open doel op zijn schoen en verzuimde Honselersdijk naar een 2-0 voorsprong te schieten.

Mistasten

sv Nootdorp slaagde erin om de 1-1 op het bord te schieten, maar zag daarna sv Honselersdijk het tempo opschroeven. Na mistasten van de keeper van de bezoekers kon Tom van Veen met een sliding de bal voorlangs geven. Steyn de Bruin tikte de 2-1 binnen in de 87e minuut.