Zion Valies, Carel Makobo en Jordie van Leeuwen tekenen bij voor Westlandia

Westlandia heeft de overeenkomsten met Zion Valies (foto), Carel Makobo en doelman Jordie van Leeuwen verlengd. Alle drie de spelers zitten nu in hun tweede jaar bij Westlandia en gaan voor hun derde en Jordie van Leeuwen ook voor een vierde seizoen.

Zion Valies heeft momenteel 71 wedstrijden gespeeld voor Westlandia waarin hij achttien goals heeft gemaakt. Hij maakte zijn debuut op 23 juli 2022 in een oefenduel tegen het Westlandse elftal. Valies tekent bij voor één jaar en ligt vast tot de zomer van 2025.

Jordie van Leeuwen

Jordie van Leeuwen stond 63 wedstrijden onder de lat van Westlandia en maakte, net als Zion Valies, zijn debuut tegen het Westlands elftal op 23 juli 2022. Jordi van Leeuwen tekent bij voor twee jaar en ligt dus vast tot de zomer van 2026.

Carel Makobo

Carel Makobo staat op 62 gespeelde wedstrijden en maakte ook zijn debuut tegen het Westlands elftal op 23 juli 2022. Hij kwam dit seizoen al veel in actie, namelijk in 27 van de 30 gespeelde duels. Vanaf de start van de competitie bij Poortugaal heeft hij zelfs in alle wedstrijden minuten gemaakt. Makobo tekent bij voor één jaar en ligt net als Zion Valies vast tot de zomer van 2025.

Lees verder