Die Haghe heeft nieuwe Hoofd Jeugdopleidingen voor komend seizoen binnen

De technische commissie van sv Die Haghe is verheugd om aan te kondigen dat het erin geslaagd is om voor het seizoen 2024-2025 een nieuwe Hoofd Jeugdopleidingen te vinden. Mark de Horn zal deze rol op zich nemen en zal sv Die Haghe helpen om haar jeugdopleiding verder te professionaliseren en te structureren, zowel op selectieniveau als in de breedtesport.

Mark de Horn brengt jarenlange ervaring op het gebied van jeugdopleidingen met zich mee. Hij heeft hierin ook zijn eigen onderneming JVO (JeugdVoetbalOpleiding). Sinds 1987 is hij actief in de voetbalwereld en heeft hij diverse functies bekleed, waaronder jeugdtrainer, hoofdtrainer (senioren), verenigingsmanager/jeugdmanager en Hoofd Jeugdopleidingen.

Ervaring

Als Hoofd Jeugdopleidingen heeft De Horn veel ervaring opgedaan bij grote jeugdopleidingen, zoals DHC, USV Hercules en BVCB. Daarnaast heeft hij verschillende sportopleidingen gevolgd, zoals CIOS, Oefenmeester 3, TC 2, TJC 3/HO C, Meulensteen-cursus en Praktijkbegeleider (bijscholing).

Een groot voordeel is dat Mark de Horn al vroeg in zijn carrière te maken heeft gehad met de Wiel Coerver-methode, wiens werkwijze wereldwijd beroemd is. Dit heeft zijn ontwikkeling als jeugdopleider sterk gevormd.

Intern opleiden

Mark de Horn zal zich richten op het ondersteunen en begeleiden van de gehele jeugdopleiding van sv Die Haghe, gebaseerd op de geformuleerde doelstellingen. Een belangrijk aspect hierbij is het intern opleiden van het jeugdkader. Dit zal volledig aansluiten bij de wensen en behoeften van de club. Zowel de selectie- als de breedtetrainers worden volledig betrokken bij deze ontwikkelingen.

Mark de Horn ziet in sv Die Haghe een club met waarden en normen en gelooft sterk in het groeipotentieel van de club. Hij kijkt, net zoals Die Haghe, dan ook enorm uit naar de samenwerking.

 

 

Lees verder