Volgende week derde poging uitspelen duel Vredenburch – Quintus in 4D

De KNVB heeft een nieuwe datum vastgesteld voor de inhaalwedstrijd in de vierde klasse D tussen Vredenburch en Quintus. De wedstrijd staat nu voor komende zaterdag 10 februari op de kalender.

Tekst: Peter Petit

Op zaterdag 9 december van het afgelopen jaar werd de wedstrijd na een half uur gestaakt vanwege de slechte conditie van veld 4 op het complex van Vredenburch en de scheidsrechter niet in kon staan voor de veiligheid van spelers en officials. Op 20 januari kon de wedstrijd niet doorgaan vanwege het winterse weer.

Kunstgrasveld

Tijdens het aanleggen van een nieuw kunstgrasveld heeft Vredenburch, de huidige nummer twee in de vierde klasse D, ruim drie maanden gebruik moeten maken van een ander veld op het complex aan het Julialaantje, maar vanwege de slechte staat van dat natuurveld is er in die periode nauwelijks sprake geweest van bespeling, temeer ook dat er vanwege de winterstop geen wedstrijden op het programma stonden. Driemaal is scheepsrecht, bij Vredenburch hoopt trainer Remco Torken (foto) en zijn team volgende week zaterdag het voor de derde keer dit seizoen geprogrammeerde restant van de wedstrijd tegen Quintus op het nieuwe kunststofgrasveld af te kunnen werken en de toeschouwers weer op de tribune langs het hoofdveld te mogen ontvangen.

Lees verder