4e klasse D: DHL stunt tegen Quintus, sv Deltasport nog verder in degradatieproblemen

Het aanstellen van hoofdtrainer Huib van Oostrom Soede bij Celeritas heeft nog niet tot een positief resultaat geleid. In Maasluis werden de Rijswijkers met een 9-1 nederlaag afgedroogd. Het jonge team van DHL versloeg op eigen terrein Quintus met maar liefst 4-0. Vredenburch had op eigen terrein geen problemen met sv Deltasport: 3-0.

Tekst: Peter Petit

DHL – Quintus

Een uitstekend begin van het DHL van hoofdcoach Tayyab Chaudhry (foto) dat Quintus na een 4-0 nederlaag met lege handen terugstuurde naar Kwintsheul. Na drie minuten en zeventien seconden stond de 1-0 op het bord, doelpuntenmaker Sem Brinkers. Uit een pingel scoorde Sammy Rehman de 2-0 en dat was tevens de ruststand. De 4-0 eindstand kwam tot stand dankzij Cas Harte (58e minuut) en twee minuten later Nasime Nefzi.

Vredenburch – Deltasport

Het werd een eenvoudige 3-0 zege voor Vredenburch tegen rode lantaarndrager sv Deltasport. Het was de laatste wedstrijd op het natuurgras voor Vredenburch, vanaf volgende week kunnen de Rijswijkers gebruik maken van het nieuw aangelegde kunstgras of het hoofdveld. De doelpuntenmakers voor Vredenburch waren Mehmet Aygun, Brian Blanchevill en Jordy Grindeken.

VDL – RVC Celeritas

Een slechtere start had de nieuwe hoofdtrainer Huib van Oostrom Soede van RVC Celeritas zich niet voor kunnen stellen. Na de 2-6 afstraffing in de thuiswedstrijd in Rijswijk werd het in Maassluis 9-1, na een 2-0 ruststand. Doelpuntenmakers namens de thuisploeg: Kees Ketting, Rodney Remmerswaal, Melvin Louwen (2x), Tygo Suisse (2x), Nick van Haren, Reinder van Heijningen en Dennis van Rijn.