Telstar ontdoet zich van trainer Mike Snoei

Telstar heeft afscheid genomen van hoofdtrainer Mike Snoei, die ontslagen is vanwege de teleurstellende resultaten. De ploeg staat momenteel in de Keuken Kampioen Divisie op de laatste stek.

,,Met het competitieprogramma na de winterstop en de terugkeer van de geblesseerde spelers was de hoop dat de resultaten zouden verbeteren. Voor beide partijen is het een teleurstellende constatering dat dit niet is verbeterd. Na een prachtig seizoen 2022-2023 waarin onder leiding van Mike Snoei een knappe negende plaats werd behaald, bleek het dit seizoen lastiger te zijn”, aldus Algemeen Directeur Leon Annokkée op de clubwebsite.

Peter Hofstede. Technisch manager vult aan: ,,Mike heeft er alles aangedaan om er het maximale uit te halen en aan zijn arbeidsethos en beleving heeft het zeker niet gelegen, maar we hadden gehoopt en verwacht dat het beter zou gaan. Dit is helaas niet gelukt.”

Afgelopen zaterdag ging de ploeg met 6-1 onderuit in Maastricht bij MVV en ook in de bekerstrijd ging het niet goed. Telstar werd uitgeschakeld door de amateurs van GVVV.

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder