SEP contracteert John de Letter als nieuwe trainer

John de Letter (foto), een vertrouwd gezicht voor SEP, zal volgend seizoen fungeren als hoofdtrainer van het eerste elftal en is daarmee opvolger van Marcel de Letter. John de Letter is in het recente verleden al assistent-trainer bij SEP geweest, waar zijn toewijding aan de vereniging en zijn aandacht voor de jeugd al duidelijk naar voren kwamen.

SEP verwelkomt John de Letter met enthousiasme. De keuze voor hem is niet alleen gebaseerd op zijn ruime ervaring als trainer, maar ook op zijn diepgewortelde betrokkenheid en hart voor SEP. De opdracht die hij heeft gekregen, is om verder te bouwen aan het eerste elftal en tegelijkertijd actief mee te denken over het voetbalbeleid van de club. Hiermee wordt gestreefd naar een duurzame ontwikkeling van SEP voor de toekomst.

Ervaring

John de Letter is bepaald geen onbekende in de Delftse trainerswereld. Hij is als zodanig actief geweest bij onder meer DHC, Concordia, VELO, DHL, Wippolder, sv Den Hoorn, DSVP en SVC’08. Hij heeft ondertussen meer dan 25 jaar trainerservaring. Met zijn rijke achtergrond en innige band met SEP is John de Letter niet alleen een ervaren trainer, maar ook een waardevolle schakel in het streven naar een bloeiende toekomst voor de club.

Lees verder