Jeffrey van Kempen keert terug naar UVS

UVS ziet Jeffrey van Kempen (foto) bij de club terugkeren. Van Kempen, die momenteel wekelijks in de basis speelt bij Vierde Divisionist Ter Leede, heeft besloten terug te keren naar UVS om deel uit te maken van de ambities die de club zowel op als buiten het veld nastreeft.

Na een constructief en openhartig gesprek met UVS heeft Jeffrey van Kempen om bedenktijd gevraagd om zijn beslissing zorgvuldig te overwegen. UVS is blij te kunnen bevestigen dat Van Kempens besluit positief is uitgevallen. ,,De terugkeer van Jeffrey van Kempen naar UVS is een verheugend moment voor onze club”, laat Lucas Riethoven, voorzitter van UVS, weten. ,,Jeffrey brengt niet alleen zijn talent en ervaring mee, maar ook een sterke band met de club. Zijn terugkeer is een bevestiging van de positieve richting waarin UVS zich beweegt, zowel op sportief als op sociaal vlak.”

Stap

De terugkeer van Van Kempen naar UVS wordt gezien als een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling en versterking van de club. Zowel de technische staf onder leiding van hoofdtrainer John Hage, het bestuur als de supporters kijken uit naar zijn bijdrage aan het succes van UVS in de toekomst.

Lees verder