Vrouwen Cup: Mooi resultaat voor derdeklasser DSO

Het vrouwenteam van DSO heeft een moeilijk debuutjaar in de derde klasse en kon dit seizoen pas één overwinning noteren. In de eerste ronde van het Haaglanden Voetbal Toernooi om de Vrouwen Cup boekte DSO echter een ruime zege op RKDEO.

Al in de eerste helft had de Zoetermeerse formatie van trainer Henk de Goede het duel in haar voordeel beslist. Quinty Waal opende de score waarna Anouk Vasse voor de 2-0 zorgde. Nog voor de rust viel ook het derde doelpunt van DSO. Quinty Waal tekende met haar tweede treffer voor de 3-0.

In de tweede helft hielden beide teams elkaar in evenwicht. Het eindsignaal werd met een 4-1 stand op het bord bereikt. Talia van Axel-Dongen scoorde nog namens DSO. In de volgende ronde speelt DSO een thuisduel tegen Sportclub Monster.