Warming-up 2e klasse D: Vitesse Delft kan eindelijk in actie komen

Komend weekend worden er diverse wedstrijden ingehaald die twee weken geleden werden afgelast vanwege het winterweer. Sommige clubs uit de regio komen zaterdag of doordeweeks in actie.

Tekst: Marlon Taal

2024 is tot nu toe nog niet het jaar van Oliveo. De ploeg van trainer Willem van der Smit verloor de eerste twee wedstrijden van het nieuwe kalenderjaar. Komend weekend reist de Pijnackerse ploeg af naar Nieuwerkerk, dat het jaar goed begon met een zege en een gelijkspel.

DHC speelde afgelopen weekend in Nieuwerkerk gelijk in een doelpuntloze wedstrijd. Zaterdag zal de ploeg van het trainersduo Burak Uyar en Wim Baggerman (komende week te gast bij Haaglanden Voetbal TV) aantreden tegen de koploper en kersverse periodekampioen CION. Om 14.30 uur wordt in Vlaardingen afgetrapt.

Geduld

Vitesse Delft kwam nog niet in actie sinds de jaarwisseling. De ploeg van sportpark Tanthof-Zuid heeft even geduld moeten hebben. Zaterdag mag de Delftse selectie van trainer Ronald Hes (foto) eindelijk in actie komen. Om 15.00 uur wordt er in Schiebroek afgetrapt tegen laagvlieger Neptunus.

Dinsdag 13 februari komt Sportclub Monster in actie. Na een 3-1 thuiszege tegen concurrent Oliveo, mag de ploeg uit het Westland gaan afreizen naar Hillegersberg. De nummer laatst van de ranglijst.

Lees verder