4e klasse C/D: Vredenburch nestelt zich naast FC Zoetermeer, BMT opnieuw naar winst

Na de zege op ODB bond BMT nu ook Quick aan de zegekar en lijkt de ploeg van trainer Cihan Meijer de weg in 4C omhoog goed gevonden te hebben. Vredenburch kwam in punten op gelijke hoogte met koploper FC Zoetermeer na een ruime zege op Quintus.

Tekst: Roland van der Linden        |         Foto’s: Alex Pronk

4e klasse C

Quick (H) – BMT

De thuisclub nam een vroege voorsprong op BMT. Kees Noorman krulde de bal fraai de kruising in. De 1-0 bleef tot aan de rust op het scorebord staan. Zeven minuten in de tweede helft kwam BMT op gelijke hoogte. Uit een snelle aanval tekende Kadir Narsen voor de 1-1. Quick miste diverse kansen en zag tien minuten voor het eindsignaal BMT op 1-2 komen. De winnende treffer kwam op naam van Mohammed Moatamid.

4e klasse D

Vredenburch – Quintus

In Rijswijk moesten nog 63 minuten gespeeld worden van het eerder gestaakte duel. Vredenburch mocht met een 1-0 voorsprong starten dankzij een doelpunt van Mitchell Jacob, die nu afwezig was vanwege een blessure. De thuisploeg kwam uit de counter op 2-0. Uit een voorzet van Erwin Kruit schoot Bas Visser raak. Kort daarna kon Joey van Zwam de bal onder Quintus doelman Daley le Duc schuiven: 3-0. Vlak voor rust viel de 3-1. Dylan de Brabander kopte bij de tweede paal uit een vrije trap binnen.

Tien minuten na de doelwisseling verslikte de doelman van Quintus zich in een lange bal. Bas Visser kon de bal in het lege doel deponeren: 4-1. Quintus begon druk te zetten en kwam terug tot 4-2 door opnieuw De Brabander. Het laatste woord was voor Vredenburch. Erwin Kruit bepaalde de eindstand op 5-2.