O23 2B: FC Skillz naar tweede plaats, sv Den Hoorn verslaat RKAVV

In Berkel boekte FC Skillz een ruime overwinning op TOGB en klom door de winst naar een tweede positie met een punt achterstand op Jodan Boys, dat bij Nieuwerkerk niet verder kwam dan een gelijkspel. sv Den Hoorn pakte haar eerste zege ten koste van RKAVV.

TOGB O23 – FC Skillz O23

Pas in de tweede helft kon de Haagse ploeg van trainer Ryan van Deutekom loskomen van de thuisploeg. In de 48e minuut stelde Naoufal el Haddioui Bilal el Gholabzouri in staat om de 0-1 te scoren. Tien minuten later was het 2-0. Nu was Kevin Adebesin (foto) de maker van het doelpunt. De 0-3 liet niet lang op zich wachten. Op aangeven van Efe Biyik schoot Daniël Ojiri de 0-3 binnen.

sv Den Hoorn O23 – RKAVV O23

RKAVV kreeg in het eerste kwartier drie goede kansen, maar liet die allemaal liggen. sv Den Hoorn was uit de eerste aanval trefzeker. Daarna ontstond een foutenfestival waaruit sv Den Hoorn als winnaar tevoorschijn kwam. De thuisploeg zegevierde met 5-4. Mikkie Lopes de Brito, Tomas da Palma Horta (2x) en Nico Ogieva scoorde namens de Leidschendammers.