Blijvende en vertrekkende spelers bij TOGB

De technische staf en technische commissie van TOGB zijn verheugd dat de meeste gesprekken die gevoerd zijn met de huidige selectiespelers positief zijn verlopen. Aan de lijst van blijvers kunnen weer vier namen worden toegevoegd. Daarnaast hebben er ook spelers aangegeven te zullen vertrekken.

Naast het tiental spelers, dat aangegeven heeft ook volgend seizoen bij TOGB actief te zijn, hebben Michel van der Elst, Youri de Winter (foto), Talib Azaroiali en Kjell Scheers, ook ‘ja’ gezegd tegen nog een seizoen TOGB, dat net als Quick uitkomt in de Derde Divisie B. Uit de huidige selectie komt het totaal van blijvers op veertien.

Vertrekkers

Waar er veertien keer positief gereageerd is op nog een jaar TOGB, hebben er ook spelers aangegeven de club na dit seizoen te verlaten. Guus Steerneman en de vorig jaar van RKAVV overgestapte Sebas Haarlemmer dragen volgend seizoen het TOGB-shirt niet meer. Naast deze twee aanvallers was al bekend dat middenvelder Brandon Sousa zou vertrekken. Met de naar Rijnsburgse Boys overstappende Anthony Slierendrecht staat de teller van uitgaande transfers op vier. Steerneman, Haarlemmer en Sousa hebben aangegeven nog geen nieuwe club te hebben en oriënteren zich de komende tijd waar hun voetbalcarrière vervolgd zal worden.

Lees verder