Remco de Graaf verlengt als trainer van zaterdagselectie Quick

De technische commissie van Quick is verheugd te kunnen melden dat Remco de Graaf (foto) ook volgend seizoen trainer is van de zaterdagselectie van Quick. Voor De Graaf wordt het dan zijn tweede seizoen dat hij zaterdag 1 onder zijn hoede heeft. Mede door de prettige samenwerking en de zichtbare goede dynamiek tussen de trainer en spelers heeft de vereniging veel vertrouwen in de voortzetting.

Remco de Graaf is al jaren een bekend gezicht op Nieuw Hanenburg. Na het doorlopen van bijna de gehele jeugd als trainer, inclusief een aantal vrouwenteams, is hij vorig jaar doorgestoomd naar de senioren van het eerste zaterdagteam. Dit is zijn eerste klus in het seniorenvoetbal en die bevalt hem goed. De overstap van de jeugd naar de senioren brengt uitdagingen met zich mee, zeker gezien de competitie waarin Quick zaterdag 1 dit seizoen uitkomt.

Dynamiek

De dynamiek in de groep is van het begin af aan goed geweest en het niveau dat wekelijks behaald wordt op de trainingen is uitstekend. De technische commissie is ervan overtuigd dat Remco de Graaf over de capaciteiten beschikt om dit samen de spelers gedurende het reeds lopende en het komende seizoen te vertalen naar sportieve successen.

Lees verder