Oud-FC Zoetermeer trainer Leroy Vaes verlengt ondanks moeizaam seizoen bij CVC Reeuwijk

Leroy Vaes (foto), sinds dit seizoen hoofdtrainer bij CVC Reeuwijk, heeft zijn contract bij de vierdeklasser met één seizoen verlengd.

Tekst: Peter Petit

De voormalige hoofdtrainer van FC Zoetermeer spreekt van een moeizaam eerste seizoen, maar ziet toch dat zijn selectie stapjes maakt. ,,Er zit muziek in de groep en ik wil daarop graag voortborduren”, zo laat Vaes op de clubwebsite weten. ,,Je kunt met een nieuwe groep niet verwachten dat er binnen één seizoen iets staat, dat kost tijd”,  aldus de technisch verantwoordelijke van de huidige nummer dertien, een directe degradatieplek, in de vierde klasse C.

Vertrouwen

Voorzitter Kwast van Reeuwijk laat weten dat de keuze om Vaes nog een jaar aan zijn vereniging te binden, is gebaseerd op de wijze waarop hij met de jonge selectie omgaat. ,,Ondanks de stand op de ranglijst heerst er rust en een goede sfeer binnen de groep. Met de verlenging van het contract spreken we het vertrouwen uit dat de resultaten nog wel gaan volgen”. Afgelopen zaterdag versloeg het team van Vaes Bergambacht, een serieuze titelkandidaat, met 4-2.

Met de overige stafleden van zowel het eerste als het tweede team is het bestuur van Reeuwijk met het oog op het seizoen 2024-2025 momenteel nog in gesprek.

Lees verder