Nieuwsflits Derde Divisie

In de rubriek Nieuwsflits brengt Haaglanden Voetbal periodiek ook info over de competitie in de Derde Divisie, waarin ook regiogenoot Quick uitkomt.

Verdediger Martijn van der Ven komt komend seizoen uit voor Groene Ster uit Heerlerheide.  Van der Ven is afkomstig van derde klasser Olympia Schinveld. De 20-jarige doorliep de jeugdopleiding bij Roda JC en maakte bij de start van het vorige seizoen nog deel uit van de selectie van de hoofdmacht van de ‘mijnwerkersploeg’ uit Kerkrade.

Bij Groene Ster wordt Van der Ven herenigd met de trainers Jordy Reneerkens en Marco van Hoogdalem van Roda Onder 21. Laagvlieger Groene Ster, met een zestiende plek nog net boven de directe degradatiestreep, heeft zich voor komend seizoen eveneens versterkt met Stijn Keulen van Sportclub’25 en Jop Bleijlevens, jarenlang actief voor WDZ uit Bocholtzertheide. Daartegenover staat het vertrek van aanvoerder en routinier Dylan Zwartjes, die na een jarenlang verblijf in de Oostelijke Mijnstreek kiest voor een verder verloop van zijn carrière bij UNA Brabant.

Lees verder