Nieuwsflits Keuken Kampioen Divisie

Haaglanden Voetbal brengt regelmatig ook het nieuws van clubs uit de KKD, waarin de Haagse trots ADO Den Haag ook uitkomt.

Tekst: Peter Petit

Willem II, vrijdag tegenstander van ADO, heeft het contract met Niels van Berkel opengebroken en met één jaar verlengd. Beide partijen bereikten een mondeling akkoord waardoor de 22-jarige linksback vastligt tot de zomer van 2026, meldt de clubwebsite van Willem II.

Na Amine Lachkar en het toptalent Khaled Razah is Van Berkel de volgende speler uit de jeugdopleiding van Willem II die voor een langere tijd verbonden blijft aan het rood wit en blauw. Vorig jaar verlengde Van Berkel zijn contract reeds tot en met 2026, hier wordt dus nog een jaar aan toegevoegd.

Overigens ontbreekt Van Berkel vrijdag bij Willem II in de KKD-competitiekraker tegen ADO Den Haag. De in Goirle geboren Van Berkel liep onlangs een zware knieblessure op en naar verwachting zal zijn herstel enige tijd in beslag nemen. Komend seizoen zal in het teken staan van zijn terugkeer op de velden, des te opmerkelijker en ook mooi, dat Willem II het contract met Van Berkel toch verlengd.

Van Berkel laat weten dat het hem ontzettend goed doet, dat de Tricolores zijn contract willen verlengen, waardoor hij zich volledig kan focussen op zijn rentree op het veld. Tot nu toe kwam Van Berkel twintig keer uit voor de ploeg uit Tilburg, waarin hij één keer scoorde en goed was voor vijf assists.

Lees verder