Competitie 2e klasse D: Sportclub Monster met moeite langs Hillegersberg

Het competitieduel tussen Hillegersberg en sc Monster werd dinsdagavond gespeeld op het sportpark Polanen, de thuishaven van sc Monster, dat het niet eenvoudig had tegen de Rotterdamse opponent. Het duel leek op een gelijkspel af te stevenen, maar in de blessuretijd grepen de Westlanders toch nog de overwinning.

In de eerste helft duurde het lang voordat er gescoord werd. Vlak voor rust scoorde Hillegersberg de openingstreffer en ging met de nipte voorsprong op het scorebord aan de thee. Ook na de rust hield de Hillegersberg lang stand. Pas na een half uur kon Sportclub Monster de gelijkmaker aantekenen. Keke Stam (foto) was scherp in de afwerking.

Blessuretijd

In blessuretijd pakte Sportclub Monster alsnog de winst. Weer was Keke Stam trefzeker: 1-2. Door de benauwde zege klom de ploeg van trainer Marc Dijkhuizen naar een derde plaats. sc Monster heeft net als VFC, dat tweede staat, 25 punten.