Wesley Zandstra ook volgend seizoen trainer van Concordia Delft

Wesley Zandstra (foto) is ook het seizoen 2024-2025 als hoofdtrainer verbonden aan DSV Concordia Delft. De voetbalcommissie, in de persoon van commissielid technische voetbalzaken Ron Schouwstra, laat weten dat er binnen de vereniging en de selectie nog meer dan voldoende draagvlak en vertrouwen is in de ingeslagen weg met Wesley Zandstra.

Schouwstra: ,,Hij is een uitstekende trainer die past binnen de cultuur en visie van Concordia. Wesley gaat volgend seizoen zijn vijfde seizoen als hoofdtrainer in bij de Delftse multi-sportvereniging.”

Ook keeperstrainer Jeffrey Vonk blijft aan de vereniging verbonden. Hij zal daarmee voor het derde seizoen de keepers onderhanden nemen. Verder hoopt de vereniging op korte termijn een assistent-trainer en een trainer voor het tweede elftal te presenteren.

Tijdens het geslaagde trainingskamp in Valencia in januari hebben alle spelers aangegeven dat zij ook volgend seizoen met trots het zwarte Concordia-shirt zullen dragen. Deze continuïteit binnen de selectie is hopelijk de basis om de weg omhoog weer te vinden.

Lees verder