Delftse Beloften Competitie: FC Zoetermeer oppermachtig in Delft bij SEP

In poule A van de Delftse Beloften Competitie moesten de beloften van FC Zoetermeer op Valentijnsdag spelen tegen die van SEP. Alle spelers mochten één speciaal iemand meenemen in de spelersbus naar deze uitwedstrijd op deze bijzondere Valentijnsdag. De spelersbus, uitgedost als special ‘Love-bus’ vertrok om 18.45 uur richting Delft, bestuurd door de vaste chauffeur Dries.

Direct na aanvang zagen de aanwezige toeschouwers een controlerend FC Zoetermeer. SEP liep al snel achter de feiten aan en het mix-team van de trainers Dylan van Wageningen en Sorush Amini had controle over het spel. Met vier doelpunten in de eerste helft werd na 45 minuten de kleedkamers opgezocht. De treffers in het eerste bedrijf kwamen van Djamil el Messaoudi, Jonas van den Hemel, Jay Koegler en een bal in eigen doel bij de thuisploeg.

De wissels konden warmlopen zodat iedereen zijn minuten kon maken. De tweede helft ging verder waar de eerste was gestopt. Ook het scoreverloop was vergelijkbaar en met nog eens vier doelpunten werd de eindscore 0-8. Na de doelwisseling kwamen de Zoetermeerse doelpunten van Julian Donkersloot, Dylan Piket (2x) en weer Jay Koegler.

Met nog één wedstrijd te spelen tegen OLIVEO thuis eind maart maken de beloften van FC Zoetermeer grote kans om als poulewinnaar door te gaan naar de finale. De O18-spelers van FC Zoetermeer lieten in dit duel een goede indruk achter.