Henk Mulder stopt alsnog per direct als voorzitter van BSC’68

Henk Mulder (foto) heeft besloten om met onmiddellijke ingang te stoppen als voorzitter van BSC’68. Het bestuur van de derdeklasser uit Benthuizen beraamt zich momenteel over de ontstane situatie.

Tekst: Ton Beije

Henk Mulder geeft op de clubsite zelf tekst en uitleg over zijn besluit. ,,Ik heb bij de onlangs gehouden Algemene Ledenvergadering aangegeven niet herkiesbaar te zijn voor een volgende termijn. Dit omdat ik na zes jaar voorzitterschap merkte dat mijn energie behoorlijk aan het afnemen was. Wel kon ik aanbieden om nog voorzitterstaken waar te nemen zo lang zich nog geen directe vervanger aandiende.”

Zware wissel

,,In de afgelopen periode heb ik door omstandigheden echter gemerkt, dat dit voorzitterschap een te zware wissel op mij trekt”, gaat Mulder verder. ,,Met deze ballast en in de overtuiging dat anderen het roer kunnen overnemen heb ik besloten om per direct ‘deze interim-klus’ te beëindigen.”

Terugblik

Henk Mulder kijkt wel met veel plezier en respect terug op de mooie contacten die hij binnen de vereniging mocht hebben. Mulder weer: ,,Het was me oprecht een groot genoegen om onze prachtige club ruim zes jaar te mogen dienen en ik hoop dat ik in die periode enige bijdrage heb kunnen leveren. Ik heb in ieder geval mijn best gedaan.”

 

Lees verder