Warming-up 5e klasse A/C: DVC krijgt bezoek van SJC, uitduels voor WIK en HDV

In 5A komt alleen DVC in actie. De Delftse laagvlieger zal een zware kluif krijgen aan SJC. WIK (5C) mag in Mariahoeve de degens kruisen met Haagse Hout. Wanica Star is gastheer voor HDV.

Tekst: Roland van der Linden

5e klasse A

Op de Brasserskade neemt laagvlieger DVC het op tegen SJC. De bezoekers uit Noordwijkerhout kunnen bij winst de eerste positie overnemen van LSVV’70. DVC heeft dit seizoen nog weinig potten kunnen breken. De kans op een goed resultaat tegen SJC lijkt voor ploeg van trainer Marco Immers klein.

5e klasse C

Haagse Hout voert het rechterrijtje aan en neemt het nu op tegen WIK. Het duel tussen de twee Haagse ploegen werd op 2 december al gespeeld en eindigde toen in een 1-2 nederlaag voor het team van trainer Roel Zandbergen (foto). Omdat WIK in dat duel een niet-gerechtigde speler liet meespelen werd het duel ongeldig verklaard, waardoor het aanstaande zaterdag opnieuw gespeeld wordt.

Wanica Star en HDV ontlopen elkaar niet veel op de ranglijst. Wanica Star heeft een punt voorsprong op de bezoekers, maar speelde wel een duel meer. Het belooft een spannende wedstrijd te worden met als inzet de vijfde positie.

 

Lees verder