Warming-up 4e klasse C/D: BMT zet inhaalrace voort, sv Erasmus speelt restant uit bij Zuid West DH

In 4C komen de twee hekkensluiters in actie. sv Madestein gaat de strijd aan met BMT en Zuid West Den Haag krijgt bezoek van sv Erasmus voor een duel waarvan nog 51 minuten te spelen zijn. In 4D wordt maar één wedstrijd gespeeld. In Leidschendam speelt SEV tegen VDL.

4e klasse C

BMT moet in een hoog tempo wedstrijden inhalen na een tijd te hebben stilgestaan. Dit gaat de Haagse ploeg van trainer Cihan Meijer (foto) tot nu toe prima af met twee overwinningen in de competitie op ODB en Quick en een zege in de Halve Maan Cup op DVV Delft. Nu moet BMT op bezoek bij rode lantaarndrager sv Madestein en hoopt het de zegereeks voort te zetten. Zuid West DH en sv Erasmus moeten nog iets meer dan een helft spelen van het eerder gestaakte duel. De teams vangen de wedstrijd aan met een 1-1 stand op het scorebord.

4e klasse D

SEV kent tot nu geen geweldig seizoen en bezet nu een positie die aan het eind van het seizoen zou betekenen dat de Leidschendammers om handhaving zouden moeten spelen. Tegenstander VDL doet het veel beter en heeft met een vierde plek nog een uitstekend zich op het bereiken van de nacompetitie.