sv DONK vindt in Jos Verweij nieuwe hoofdtrainer voor seizoen 2024-2025

Het bestuur en de technische commissie van sv DONK hebben in de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer afgelopen week overeenstemming bereikt met Jos Verweij (29) uit Woerden. Momenteel is hij hoofdtrainer van Siveo’60 uit Zegveld.

Na een uitgebreide zoektocht en diverse interessante gesprekken met zowel de technische commissie als een afvaardiging van de spelersgroep heeft de Goudse club een goed gevoel gekregen van de nieuwe trainer.  ,,We zien in Jos een ambitieuze, jonge en moderne trainer die in staat moet zijn om het ontwikkelproces van onze getalenteerde selectie verder vorm te geven. We hebben bewust gekozen voor een profiel van een jonge trainer die nadrukkelijk aangeeft zichzelf op een hoger niveau te willen ontwikkelen en daarbij goed kan aangeven hoe zijn werkwijze er in de praktijk uitziet”, aldus technisch coördinator Patrick Akerboom.

Loopbaan

Voorafgaand aan zijn huidige rol als hoofdtrainer bij Siveo’60 heeft Jos Verweij onder meer in de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam en bij FC Utrecht, Elinkwijk en Sportlust’46 getraind. Verder heeft hij de rol van assistent-trainer vervuld bij Sportlust’46. Met dorpsclub Siveo’60 bivakkeert hij momenteel in de middenmoot van de vierde klasse.

Bij de foto: Jos Verweij (rechts) met voorzitter Ruud Lubken.

Lees verder