Warming-up 4e Divisie: Ekrem Kahya (HBS): ,,We moeten fris, slim en doeltreffend zijn”

HBS had vorig weekend geen competitieverplichtingen. Voor de tegenstander van zaterdag lag dat anders. FC ’s-Gravenzande zorgde voor een stunt door koploper ASWH haar tweede nederlaag van het seizoen toe te brengen. Het belooft dus zaterdag op sportpark Craeyenhout (aanvang 14.30 uur) een spannende partij te worden tussen HBS en FC ’s-Gravenzande.

Tekst: Ton Beije

HBS-trainer Ekrem Kahya (foto) over de komende tegenstander: ,,FC ‘s-Gravenzande draait een prima seizoen tot nu toe, heel degelijk en stabiel. Vier doelpunten maken tegen het team dat niet heel veel goals heeft moeten incasseren, is knap. De uitwedstrijd tegen FC ’s-Gravenzande verliep destijds voor ons dramatisch. Alle tegenstoten van de tegenstander werden genadeloos afgestraft en werd het voor ons een heel lange middag.”

Subtop

HBS heeft bij winst de kans aan te haken bij de subtop, De HBS-trainer daarover: ,,Het staat nog steeds zo dicht bij elkaar en nu worden de punten heel duur. Wie er nog voor wil gaan, moet nu de punten pakken en wij willen ook wat betekenen en daarvoor zijn we hard op weg en willen we de aansluiting behouden. We hebben wel met negen man tegen Westlandia laten zien wat voor krachten wij hebben en willen dat doorzetten in deze thuiswedstrijd.”

Fysiek

Wat voor wedstrijd verwacht Kahya? ,,Zij zullen er een fysieke wedstrijd van willen maken. Wij zullen daarentegen weer fris, slim en doeltreffend voor de dag moeten komen om de Westlanders uit elkaar te spelen.”

HBS kent wat personele problemen, maar zegt Ekrem Kahya: ,,Het zijn geen langdurige blessure, dus we kijken na de training wie we zullen inzetten op zaterdag.”

Lees verder