HAAGLANDEN VOETBAL LANGS DE LIJN

Dit weekend een volledig programma in het betaalde voetbal en een beperkt inhaalprogramma, bekerduels en oefenvoetbal in het amateurvoetbal. Natuurlijk volgt Haaglanden Voetbal de clubs weer op de voet en zijn wij present met verslaggever en/of fotograaf of besteden wij ruim aandacht aan speciale duels.

VRIJDAG

Competitie

Willem II – ADO Den Haag

Beker

ADO Den Haag Vrouwen – Feyenoord Vrouwen

ZATERDAG

Competitie

De Treffers-Scheveningen, Unitas-TOGB, HBS-FC ’s-Gravenzande, sv Poortugaal-DSO, LRC Leerdam-RKAVV, SVC’08-Alphia, Verburch-Vitesse Delft, Wilhelmus-Laakkwartier, SEV-VDL, Zuid West DH-sv Erasmus, Wanica Star-HDV.

Oefenvoetbal

ADO Den Haag O21-LFC

ZONDAG

Competitie

Blauw Geel’38-Quick

In totaal toch weer 13 wedstrijden, waar Haaglanden Voetbal acte de presence geeft. Dat betekent, dat wij uitgebreid aandacht schenken aan bovengenoemde wedstrijden. Maar ook een overzicht (en uitslagen) van alle andere oefenduels. De tussenstanden zijn – voor zover mogelijk – zaterdag- en zondagmiddag vanaf 14.00 uur in te zien in onze LiveScores.

Haaglanden Voetbal boven op het nieuws, in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Delft, het Westland, Midden-Delfland, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp. Geen ander medium brengt zoveel informatie over het regionale amateurvoetbal met eigen materiaal.

Lees verder