ADVERTORIAL: Voorjaarsvakantie bij Sir Winston Fun & Games!

Op zoek naar een leuk uitje met de kids in de voorjaarsvakantie? Kom naar Sir Winston Fun & Games, waar men iedere dag langer is geopend. 

Vanaf vrijdag 16 februari

Tijdens de voorjaarsvakantie is er vanaf vrijdag 16 februari bij Sir Winston Fun & Games dan ook van alles te doen. In alle vestigingen is sprake van veel diversiteit in de verschillende games.

Locaties: Klik HIER voor de locaties

Gift card

Ben je op zoek naar een écht origineel cadeau? Geef eens een Giftcard van Sir Winston Fun & Games! Een Sir Winston Fun & Games Giftcard is de perfecte verrassing voor zowel vrienden, familieleden als (zakelijke) kennissen.

Ongeacht je speelbudget of spelvoorkeur, voor het leukste uitje ben je met de Giftcard altijd aan het juiste adres bij Sir Winston Fun & Games. Je kunt de Giftcard bij de kassa aanschaffen in de vestigingen Amsterdam, Scheveningen, Rijswijk of Schiedam (minimum te goed €  20) of koop er een online. Om je Giftcard een extra feestelijke uitstraling te geven krijg je ‘m bovendien direct in een feestelijk cadeaudoosje mee.

Vier je kinderfeestjes bij Sir Winston Fun & Games

Ben je bijna jarig en op zoek naar een uitdagend en cool kinderfeestje? Boek dan je feestje bij Sir Winston Fun & Games. Speel één van de allernieuwste games, zet nieuwe highscores of versla je vriend of vriendin tijdens een potje air-hockey.

Lees verder