3e klasse B: Laakkwartier ziet tegen Wilhelmus voorsprong verdampen

Op vreemde bodem bouwde Laakkwartier een fraaie 0-2 voorsprong op tegen Wilhelmus. De Wespen kwamen goed terug in het duel en grepen in blessuretijd alsnog de winst. Door de zege heeft Wilhelmus nu nog maar een punt achterstand op Schipluiden dat tweede staat.

Tekst: Roland van der Linden       |      Foto’s: Franca Dobbe

Laakkwartier kwam in de eerste helft op een 0-1 voorsprong en bereikte met die stand ook het rustsignaal. Chris Offerman nam de treffer voor de mannen van trainer Giovanni Linnenbank voor zijn rekening. Na de hervatting verdubbelde Abdelsamad Amakran de score en leek Laakkwartier een comfortabele 0-2 te hebben.

Niets was minder waar. Wilhelmus herpakte zich en schoot in korte tijd twee keer raak, waardoor de stand 2-2 werd. In blessuretijd kon de thuisploeg nog twee keer het vinden, waardoor uiteindelijk een ruime 4-2 victorie tot stand kwam.

(Klik HIER voor meer foto’s van Wilhelmus-Laakkwartier)