Dirk Kuyt Met Beerschot onderuit in kraker tegen KMSK Deinze

Trainer Dirk Kuyt (foto) zag het afgelopen weekend zijn Beerschot in de kraker bij KMSK Deinze, een wedstrijd op het tweede niveau in België, met 4-2 onderuitgaan. Door die zege is Deinze naast Beerschot op kop gekomen.

Het Beerschot van trainer Dirk Kuijt heeft de Belgische topper op het tweede niveau tegen KMSK Deinze verloren. De ploeg van Kuijt kwam nog wel goed terug in de wedstrijd na een 2-0 achterstand, maar toen Deinze opnieuw aan de leiding kwam, was het over voor Beerschot.

Balbezit

Na een half uur spelen kwam Deinze aan de leiding en vlak daarna werd het ook nog 2-0. Bij Beerschot werd de afwezigheid van Ryan Sanusi nadrukkelijk gevoeld. Beerschot had wel het meeste balbezit, maar Deinze ging goed om met de kansen. Toch kwam de ploeg van Kuyt nog voor rust terug in de wedstrijd door een treffer van Simion Michez: 2-1.

Sterk

Beerschot kwam na de doelwisseling sterk uit de startblokken en zorgde binnen tien minuten – via Welat Cagro – voor de 2-2 stand op het scorebord. Toen Deinze wederom op voorsprong kwam, was het gedaan met het verweer van Beerschot, dat ook nog de 4-2 scoorde. Beide clubs hebben nu 42 punten. Aan het eind van het seizoen promoveren de eerste twee clubs naar het hoogste niveau in België.