Futsal-overzicht: FC Westland in oefenduel te sterk voor Nederlands Doven Futsalteam

FC Westland speelde vorige week een oefenduel tegen het Nederlands Doven Futsalteam Voor de competitie was FC Westland te sterk voor HBSS en ook de vrouwen en mannen van zvv Den Haag haalden de volle buit binnen.

Tekst: Alex Pronk

1e divisie B

In de eerste divisie speelden zowel zvv Den Haag als FC Westland hun competitiewedstrijden. Doordat er veel veranderingen waren, was dit (naast de onderlinge wedstrijd) voor het laatst op vrijdag 17 november gebeurd.

zvv Den Haag – Be’79 2

In Sporthal Hoge Veld speelde zvv Den Haag tegen de reserves van Be’79 en won toch vrij gemakkelijk met ruime cijfers 9-5. Klik HIER voor een verslag van dit duel met foto’s.

HBSS – FC Westland

FC Westland had het in het sportcomplex Aquapelle in Capelle aan den IJssel in het eerste deel van de wedstrijd vrij moeilijk tegen HBSS, maar won toch met 2-7, doordat de Westlandse ploeg in het laatste deel van de tweede helft volop tot scoren kwamen. Klik HIER voor een verslag van deze wedstrijd.

Topklasse B

In de Topklasse B waren er door de KNVB, tot teleurstelling van diverse clubs, geen wedstrijden gepland.

Oefenwedstrijd

FC Westland – Nederlands Doven Futsalteam

In de Naaldwijkse sporthal De Pijl won FC Westland van het Nederlands Doven Futsalteam met 4-2. De doelpuntenmakers voor het team van het coachduo James Dhanai en Joey Howldar waren Anass Jabri (2x), Redouane el Margi en Mohamed El Haddioui (beiden eenmaal).

Eredivisie Vrouwen

zvv Den Haag – Zeemacht

In sporthal Hoge Veld had de ploeg van het coachduo René Havermans en Jeffrey Brand het toch vrij moeilijk met het lager geplaatste Zeemacht. Uiteindelijk pakte zvv Den Haag de overwinning nipt met 5-4. Klik HIER voor een verslag met foto’s.

Lees verder