Pilot verruiming kaartverkoop thuiswedstrijden ADO Den Haag

ADO Den Haag is verheugd te kunnen melden dat de club een pilot mag draaien met verruimde voorwaarden op kaartverkoop. Dankzij constructief overleg tussen ADO Den Haag, de SLO en lokale driehoek (gemeente, politie en OM), de genomen stappen op het gebied van de veiligheidsorganisatie en de positieve betrokkenheid van supporters is dit nu mogelijk.

Het betekent dat ADO Den Haag een testfase ingaat, waarin iedereen met een persoonlijk ADO Den Haag-account eenvoudig één kaart kan aankopen zonder daarvoor de extra identificatiestappen te moeten doorlopen.

Testperiode

Deze pilot zal vooralsnog gelden voor de thuiswedstrijden tegen Jong Ajax, Helmond Sport en FC Eindhoven. Na deze wedstrijden zal geëvalueerd worden of deze voorwaarden ook voor de dan nog restende thuiswedstrijd van ADO Den Haag van toepassing kan zijn. Bij midden of hoog risicowedstrijden zal worden teruggegrepen naar de voorwaarden die afgelopen periode van toepassing waren. Het is dus nog altijd van meerwaarde om het gehele identificatieproces te doorlopen.

Open en toegankelijk

ADO Den Haag wil open en toegankelijk zijn voor iedereen in Den Haag en omstreken, ongeacht afkomst, opleiding, geaardheid of leeftijd. Voetbal verbindt en brengt mensen samen in alle geledingen van onze samenleving. Door de diverse stappen (identificatie) zijn wij ons ervan bewust dat er drempels aanwezig waren waardoor het bezoeken van thuiswedstrijden niet voor iedereen die graag naar ADO Den Haag gaat als vanzelfsprekend kon worden gezien.

ADO Den Haag-account

Een ADO Den Haag-account is eenvoudig aan te maken. Dit account geeft je toegang tot de website, webshop en ticketomgeving van ADO Den Haag. Registreer hier direct jouw persoonlijke ADO Den Haag-account om vervolgens je kaart voor de genoemde thuiswedstrijden aan te kunnen kopen.

IDIN-verificatie nog altijd van meerwaarde

Een IDIN-verificatie is nog altijd van meerwaarde, omdat je dan een extra kaart kunt aanschaffen. Daarnaast zal deze verificatie bij een aantal thuiswedstrijden verplicht blijven. Doorloop daarom (éénmalig) alle stappen via adodenhaag.nl/registratie zodat je alle thuiswedstrijden dit seizoen nog kunt bijwonen. Let op! Het is van belang om alle stappen nu al te doorlopen, zodat we je op tijd kunnen helpen als het onverhoopt niet lukt. Daarnaast zit er verwerkingstijd op het verificatieproces.

Lees verder