Oefenvoetbal: Vitesse Delft nipt te sterk voor Excelsior Maassluis O23

Vitesse Delft speelde dinsdagavond op sportpark Tanthof-Zuid een oefenduel tegen het Onder 23-team van Excelsior Maassluis. De thuisploeg van trainer Ronald Hes (foto) trok met 3-2 nipt aan het langste eind. Vitesse Delft had bij rust al een 2-1 voorsprong opgebouwd.

Tekst: Ton Beije

Jeremy Agyemang zette de gastheren op voorsprong. Nadat de gelijkmaker van de bezoekers was Jesse Boateng succesvol en bracht Vitesse Delft nog voor rust aan de leiding: 2-1. Na de pauze kwam Excelsior Maassluis andermaal langszij, maar wederom Jesse Boateng schonk de Delftenaren alsnog de nipte winst: 3-2.

Vitesse Delft, dat afgelopen weekend onderuitging bij Verburch (4-2), is komende zaterdag gastheer voor de nummer twee op de ranglijst. VFC.