Scheveningen raakt Kevin Gómez Niëto kwijt aan FC Rijnvogels

Kevin Gomez Niëto (zie foto), verdediger van Scheveningen, maakt volgend seizoen deel uit van het vlaggenschip van FC Rijnvogels, uitkomend in de Derde Divisie A. De ervaren verdediger is de zevende zomeraanwinst voor het seizoen 2024-2025 bij de Katwijkers.

Kevin Gomez Niëto (30) speelde in de jeugdopleiding van Feyenoord en Stoke City. Na een stage bij laatstgenoemde club kreeg hij een contract aangeboden. In Engeland speelde hij één seizoen bij The Potters, waar hij voor het Onder 21-team uitkwam. Daarna kwam hij bij Helmond Sport terecht waar hij in augustus 2014 zijn debuut maakte in het betaalde voetbal tegen NEC. Vanaf het seizoen 2015-2016 speelde de vleugelverdediger vier seizoenen bij Scheveningen om vervolgens de stap naar Quick Boys te maken. Op Nieuw-Zuid was hij twee seizoenen actief waarna in de zomer van 2021 een terugkeer naar op Sportpark Houtrust werd gerealiseerd.

Zwanenburg

FC Rijnvogels ziet ook de 20-jarige Kees Zwanenburg naar de Kooltuin komen. Hij komt over van plaatsgenoot Quick Boys, waar hij zijn jeugdopleiding genoot en na zijn debuut in de hoofdmacht nog negen duels speelde in de Tweede Divisie. Dit seizoen onder trainer Thomas Duivenvoorden heeft hij nog geen speelminuten in Quick Boys 1 gehad, maar maakt wel deel uit van de A-selectie.

(Foto: FC Rijnvogels)

Lees verder